Workshop de Dans Oriental – Coregrafie Oriental Pop

 Anul acesta va fi un an mai bogat in workshopuri de dans oriental (asa credeam la inceputul anului 🙂 ) ce vor aborda atat tematici diferite de belly dance cat si teme educative in ceea ce priveste muzica si cultura egipteana – un domeniu in care Ramy Fares, un drag colaborator, muzician si compozitor de origine egipteana,  are o multime de informatii foarte interesante si utile de impartasit cu noi!
Workhopurile de dans si cultura orientala vor avea loc in weekend, astfel incat sa poata participa si persoanele care nu ajung la cursuri in timpul saptamanii. 

Oriental Weekend Delights va avea startul si incalzirea pentru 2020 cu o coregrafie vioaie, dulce, dinamica, feminina, pe o piesa romantica veche si actuala in acelasi timp ce si-a avut debutul intr-unul din filmele egiptean a anilor ’60. 
Un dans potrivit pentru o coregrafie de grup sau solo.

Nivel de dans: all level cu mentiunea ca ar fi util sa aveti cateva notiuni minime din vocabularul de baza de nivel incepator. Coregrafia nu va fi nici foarte simpla, nici foarte complicata dar va avea mai multe schimbari dinamice.

Data: 2 februarie 2020 intre 15.00-17.30
Investitie: 70 ron (20% reducere pentru elevele Oriental Delight active = 56 ron).
Locatia: Con Sabor, strada Ionel Perlea nr 8

Important – pentru elevele de nivel incepator la cursurile de dans oriental, ca sa asimilati mai usor coregrafia, la cursurile de sambata, 1 februarie, vom face o clasa de tehnica special pentru a invata elementele ce vor fi folosite in coregrafie.
Ora 10.00, studio Con Sabor. Participarea nu este obligatorie dar va face o diferenta mare intrucat un workshop de coregrafie are un ritm mai intens, este multa informatie in timp scurt si atentia va fi mai mult asupra continuitatii dansului si memorarii secventelor. Asadar, ne pregatim cat mai bine ca sa tinem pasul. 😉 

Inscrieri si detalii: 0720002741/ kamilla@orientaldelight.ro sau direct la cursuri.
Rezervarea locului se face pana in 31 ianuarie.
Asa a fost la workshop: 

Urmatorul workshop, in aprilie, va fi despre Sha’abi si va contine pe langa coregrafie o parte consistenta despre muzica Sha’abi, istoric si evolutie, mesajele pe care le poarta si limbajul codificat pe care versurile le contin. Si cine cunoaste mai bine aceste lucruri decat un om care a crescut pe strazile Egiptului? 😃 Tema muzicala aleasa este un sha’abi clasic, vechi, antrenant, energizant si cu un sambure de joaca ce te tine prezent., in suspans. 😉  

Dans Oriental