Sarcina este o perioada de maxima bucurie de descoperire – doar imagineaza-ti fiorii pe care ii are o femeie atunci cand simte pentru prima oara miscarile copilului pe care il poarta. Pentru unele mamici, perioada sarcinii poate fi asociata cu disconfortul, anxietatea sau grijile referitoare la ceea ce va urma dupa ce se va naste copilul .

Curs Bellydance pentru Gravide

Curs Bellydance pentru Gravide

Asadar, este important ca o femeie insarcinata sa petreaca timp cu alte viitoare mame si sa isi acorde un timp de relaxare inainte de sosirea celui mic. Un curs de bellydance este perfect pentru acest lucru!

Este recomandat ca in cele 9 luni femeia sa aiba mult mai multa grija de ea, sa manance corespunzator, sa asculte muzica pe care o iubeste, sa faca miscare atat cat sarcina ii permite,

Exercitiul fizic, indiferent sub ce forma este  facut in perioada sarcinii este recomandat pentru mentinerea intr-o forma fizica buna a viitoarei mamici, pentru a reduce durerile musculare din perioada sarcinii si pentru a  pregati nasterea.

Cursul de bellydance pentru gravide este o optiune foarte buna pentru a face miscare in timpul sarcinii. Un aspect foarte important este faptul ca miscarile si posturile folosite in bellydance sunt extrem de eficiente pentru tonifierea zonei pelviene. Sarcina poate plasa o tensiune mare asupra acestei zone, insa cu ajutorul unor exercitii adecvate, multe femei reusesc sa evite disconfortul asociat cu sarcina (ca de exemplu incontinenta urinara).

Citeste mai multe despre efectele benefice ale bellydance-ului in timpul sarcinii AICI.

Inscrie-te ACUM la cursurile noastre de bellydance pentru GRAVIDE si vei avea parte de multe momente magice alaturi de viitorul tau bebe!