Cursuri Dans Oriental Nivel Intermediar

Urmatoarea etapa in cadrul cursuri dans oriental este nivelul intermediar, destinat acelora care sunt familiarizati cu miscarile si notiunile de baza despre dansul oriental. Acest nivel se adreseaza cursantilor care au finalizat nivelul de incepatori insa nu se sunt pregatiti pentru a trece la avansati.

Cursuri Dans Oriental

Cursuri Dans Oriental

Ce este NOU la cursuri dans oriental Nivel Intermediar?

Din clipa in care te-ai obisnuit cu miscarile fundamentale de dans oriental care ti-au fost predate si demonstrate in cadrul cursului de dans oriental pentru incepatori si ai trecut cu brio fiecare modul al nivelului de incepatori este momentul sa iti duci abilitatile la urmatorul nivel de gratie si eleganta.

De acum, vei incepe sa exprimi prin dans mai mult din unicitatea si frumusetea personalitatii tale.

Miscarile de baza sunt folosite ca si fundatie pentru miscari complexe incluzand bratele, soldurile cat si partea superioara a corpului. Se vor explica si demonstra alte tipuri de deplasari si elemente de legatura intre miscari, care odata invatate te vor ajuta sa realizezi combinatii complexe de miscari, dansul capatand forma, coerenta si multa frumusete.

Totodata se vor invata variante de shimmy, aceasta reprezentand un capitol aparte si important in cadrul cursului de dans oriental nivel intermediar.

Cursuri Dans Oriental – Nivelul Intermediar este structurat astfel:

•    Modulul 1 •    Modulul 2 •    Modulul 3 •    Cursuri speciale

Vei invata:

–    Miscari complexe ale bratelor, soldurilor si umerilor –    Tipuri de deplasari –    Elemente de legatura intre miscari –    Variante de shimmy –    Accente ale umerilor, abdomenului, pieptului si multe altele tips-uri –    Coregrafie

Program nivel intermediar

Studio:

  • sambata intre 12:00-13:00 – modul de studiu al stilului Drum Solo (octombrie-decembrie 2023)
  • sambata intre 13:00-14:00 – elemente de infrumusetare a dansului

    Consulta si programul online aici:

Locatia: studio Con Sabor, str Ionel Perlea nr 8, Bucuresti

Asigura-ti un loc la cursuri dans oriental chiar ACUM!