Tabara de bellydance, Oriental Summer Delights, cuprinde 5 seminarii de dans de nivel intermediar, imbinand elemente accesibile si nivelului de incepatoare plus si avand deasemeni si elemente cu un grad mai mare de complexitate.

Oriental Summer Delights

Oriental Summer Delights

Pentru participantele de nivel incepator plus este un bun prilej de a progresa iar cele de nivel intermediar de a studia elemente noi, combinatii interesante si stiluri noi de dans.

Perioada de desfasurare: 10-12 august 2012

Din programa taberei:

A. Seminarii:

1. Incursiune in stilurile principale de dans oriental cu Kamilla

De la folcloric la clasic si pop, de la oriental la occidental, de la traditional la modern si fusion, vom gasi o mare varietate de stiluri. Diferentele si elementele comune vor fi illustrate si invatate practic prin mini coregrafii specifice fiecarui stil in parte.

2. Coregrafie drum solo cu Shams

Un dans dinamic, energic, avand combinatii de miscari inedite si elemente stilizate, atat de prezente in bellydance-ul ultimilor ani.

3. Coregrafie baladi modern cu Shams

Un dans folcloric cu o frumoasa structura muzicala, imbogatit cu elemente moderne de dans.

4. Seminar de drum solo cu percutie live! Kamilla&Carlos Nahmani

Ne bucuram de o portie sanatoasa de energie in timp ce ne imprietenim si mai mult cu ritmurile orientale, exersand atat rolul de dansatoare cat si cel de drummerite (amatoare).

5. Bolero oriental

O tema frumoasa, senzuala, rafinata si dinamica in acelasi timp, imbinand influentele spaniole cu ritmurile orientale.

B. Program de exercitii in aer liber, conceput pentru a ne mentine corpul intr-o forma propice dansului, pentru a dobandi mai multa flexibilitate si pentru a ne ajuta sa fim din ce in ce mai constiente de corpul nostru. Stretching, pilates, exercitii de respiratie si relaxare.

C. Spectacol si Petrecere de Dans Oriental.

Elementul inedit anul acesta este dat de show-ul de dans cu percutie live, avandu-l pe Carlos Nahmani ca drummer principal si experimental, o mica trupa de percutionisti in devenire.