JOY OF DANCE – Seminarii de Drum Solo cu percutIi LIVE

Continuam seria de seminarii consacrate studiului ritmurilor specifice dansului oriental printr-un nou modul in care ne vom familiariza cu alte ritmuri si vom invata urmatoarea coregrafie de drum solo live ce reuneste informatiile teoretice si practice abordate in cele doua module.

 

Dans Oriental

Dans Oriental

CAND? 7-8 iulie 2012

UNDE? Body Fly Gim, Str. Parintele Galeriu nr. 12-14, etaj 1, sector 2

PENTRU CINE?: incepatoare plus

CU CINE? Kamilla & Carlos Nahmani

Fie ca vorbim despre stilul clasic, folcloric, pop sau drum solo, intelegerea muzicii va facilita si va dezvolta intotdeauna capacitatea de interpretare corecta a unei compozitii muzicale, in paralel cu dobandirea tehnicilor adecvate de dans.

Vom imbina aceste doua cerinte fundamentale in dans, muzicalitatea si abilitatile tehnice intr-o atmosfera plina de dinamism ne vom imprietenii si mai mult cu “dum”-urile si “tak”-urile, astfel incat sa trecem la un alt nivel, fie ca suntem dansatoare sau doar amatoare, pasionate de frumoasa arta a Dansului Oriental.

Il vom avea ca invitat pe Carlos Rahmani, originar din Kuweit, drummer cu o experienta de peste 6 ani in domeniul percutiei. A studiat si colaborat in ultimii ani cu Matias Huzrum (drummer in orchestra MK – Argentina), colaborare care ii confera un avantaj pe care foarte putini drummeri il au: acordul de a interpreta live muzica compusa de Matias si folosita in reprezentatiile unor renumite dansatoare. A colaborat deasemeni cu dansatoare precum Florencia Kirlis, Carla Pedicone, Sharyn si trupa de dans oriental Het Heru din Iasi.

Program:

Seminar 1 – Sambata, 7 iulie, 13.00-16.00

Studiul ritmurilor ca fundament al Dansului Oriental.

Muzicalitate si modalitati de interpretare a fiecarui ritm in parte. Vom studia o alta serie de ritmuri specifice.

Taxa participare: 80 Ron

Seminar 2 – Duminica, 8 iulie, 13.00-15.00

Coregrafie de drum solo

Taxa participare: 80 Ron

Pachet Seminar 1&2: 140 Ron

(pentru achitarea integrala pana  la 25 iunie)

Contacteaza-ne pentru a te inscrie! Locuri limitate!