Cursuri Dans Oriental Online – Pachete promotionale

Doresti sa te bucuri de dans in intimitatea caminului si neconditionata de un program de cursuri prestabilit? Urmeaza un curs de dans inregistrat, accesibil online, avand posibilitatea de a te intalni ulterior cu instructorul pentru feed-back si intrebari.

Beneficiile cursului de dans oriental

”Arta Dansului Oriental” este un program de cursuri inregistrate pentru nivel incepator, cu acces nelimitat, destinat femeilor care isi doresc:

* mai multa feminitatea – prin conectarea cu corpul, invatand miscari senzuale, gratioase dar si energice
* timp special pentru ele – ritual de ingrijire pentru trup si suflet, oaza necesara de destindere si deconectare de la problemele cotidiene
* mai multa sanatate si tonus – pentru ca este un program bland dar consistent de tonifiere musculara si mobilitate pentru articulatii
* sa danseze fara a depinde de un partener
* o postura si mai frumoasa si corecta sau …
* pur si simplu sa exploreze universul fascinant si bogat al dansului oriental

Continut

Cursul include 10 lectii in care sunt predate mai multe miscari de baza (cu brate, piept, umeri, solduri, bazin si picioare); 2 videoclipuri cu exercitii de incalzire; 1 videoclip cu exercitii de stretching si relaxare, si 1 videoclip despre postura corecta.

Promotii

🎁 Achizitionand Modulul 1 al cursului online ”Arta Dansului Oriental” benficiezi in plus de urmatoarele CADOURI la alegere:

1. 4 sedinte gratuite la cursurile de grup online live (in valoare de 80 ron)

2. 2 sesiuni gratuite de intalniri online live cu persoanele care au urmat programul ”Arta Dansului Oriental”  in care poti sa adresezi intrebari si sa ceri feed-back instructorului. Intalnirea include si o parte practica de exersare si explicatii (in valoare de 70 ron).

Valoarea cursului = 230 ron

🎁🎁 Bonus suplimentar: Primele 5 comenzi vor primi un album cu muzica in format mp3 (sau playlist YouTube) creat special pentru exersarea diferitelor tipuri de miscari.

❗❗❗ Oferta pentru cele doua tipuri de pachete este valabila prin achizitionarea cursului in intervalul august – septembrie 2020.

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza cursul aici: Arta Dansului Oriental si te voi contacta pentru a intra in posesia cadoului ales.

⭐ Daca te intereseaza si varianta de curs de grup live prin Zoom, click pentru detalli aici: Cursuri Dans Oriental – Grupa noua de nivel incepator

Contact: kamilla@orientaldelight.ro/ WhatsApp: 0720002741

Te astept sa dansam impreuna! 💃💃💃

Cerasela (Kamilla)