Dans Oriental Online – grupe de nivel incepator si intermediar

Marturisesc cu bucurie ca prima grupa de dans oriental online – nivel incepator – care a avut startul in aprilie 2020, a progresat nespus de frumos si in curand, elevele care au participat cu consecventa si zambetul pe buze ora la ora, vor pasi la urmatorul nivel. Asa ca…predam stafeta unei noi generatii!

Fie ca este pentru a te mentine in forma, tonica, energica, pentru a explora moduri feminine de manifestare sau pentru a cultiva starea de bine, optimismul si atitudinea pozitiva, dansul oriental este binevenit oricand. Iar acum nici distanta nu mai este o opreliste.
Cursul se pliaza foarte bine pe nevoia femeii de a-si face timp pentru ea, pentru a se incarca, pentru a se conecta cu feminitatea, chiar si atunci cand timpul liber este foarte limitat.

Ta invit sa faci primii pasi in universul foarte feminin al acestei arte stravechi. Vom imbina elementele traditionale de dans cu o abordare moderna. Moderna prin muzica pe care o folosim (orientala dar si non-orientala); prin elemente de dans a caror origine nu este orientala dar infrumuseteaza si imbogatesc experienta de exprimare prin dans; prin perspectiva asupra dansului ca instrument de a explora variate energii si calitati feminine, dezvoltand astfel paleta de emotii pe care le putem trai si darui prin dans sau viata de zi cu zi.

Programul cursurilor de dans oriental online:

Nivel de baza (incepatoare 1)
* joi: 19:00-20:00 – tehnica de baza pentru tonus, energie, vitalitate si dinamism
* vineri: 19:00-20:00 – tehnica de baza pentru fluiditate, senzualitate si gratie

Nivel de baza cu experienta (incepatoare 2)
* marti: 17:55-18.55
* joi: 17:55-18:55
* sambata: 10:00-11:00

Nivel intermediar
* joi: 20:00-21:00
* vineri: 20:00-21:00

Abonamente
* 4 sedinte/luna: 80 ron
* 8 sedinte/luna: 120 ron
* 12 sedinte/luna: 160 ron
* 16 sedinte/luna: 200
* 25 ron – o sedinta

Mentiuni:
* accesul la curs se face in urma confirmarii online/electronice a achitarii abonamentului prin email sau mesaj privat.
* abonamentul odata achitat nu este returnabil.
* daca din motive obiective nu mai puteti participa la curs exista mai multe variante de compensare: recuperare, cedarea sedintelor nefacute unei alte persoane, inghetarea abonamentului.
* abonamentul este valabil 4 saptamani consecutive
* abonamentul nu se devanseaza in caz de absente
* recuperarile se fac 1). in timpul unui abonament activ (nu dupa expirarea lui), 2). la alte grupe/ sedinte decat cel la care sunteti inscrisa (daca exista)
* in anumite situatii mai speciale se poate ingheta abonamentul. Aceste situatii vor fi discutate cu instructorul, nu se aplica automat ca si regula.

Cursurile se desfasoara via Zoom. Detaliile pentru acces le veti primi dupa inscriere.

Happy dancing!
Cerasela
Email: kamilla@orientaldelight.ro
WhapsApp: 0720002741

Dans Oriental Online