“RITMURILE  ORIENTALE DE LA A LA Z”

Seminarii de Drum Solo cu percutii live

 Cu cine?  Kamilla & Carlos Nahmani

Carlos Nahmani, originar din Kuweit,  drummer cu o experienta de peste 6 ani in domeniul percutiei. A studiat si colaborat  in ultimii ani cu Matias Huzrum (drummer in orchestra MK – Argentina), colaborare care ii confera un avantaj pe care foarte putini drummeri il au: acordul de a interpreta live muzica compusa de Matias si folosita in reprezentatiile unor renumite dansatoare. A colaborat deasemeni cu dansatoare precum Florencia Kirlis, Carla Pedicone, Sharyn si trupa de dans oriental Het Heru din Iasi.

Dans Oriental

Dans Oriental

Despre Kamilla poti citi mai mult AICI

Program:

Fie ca vorbim despre stilul clasic, folcloric, pop sau drum solo, intelegerea muzicii va facilita si va dezvolta intotdeauna capacitatea de interpretare corecta a unei compozitii muzicale, in paralel cu dobandirea  tehnicilor adecvate de dans.

Vom imbina doua cerinte fundamentale in dans, muzicalitatea si abilitatile tehnice si intr-o atmosfera plina de dinamism ne vom imprietenii si mai mult cu “dum”-urile si “tak”-urile, astfel incat sa trecem la un alt nivel, fie ca suntem dansatoare sau doar  amatoare, pasionate dans oriental.

Cand?

Seminar 1 – Studiul ritmurilor ca fundament al Dansului Oriental. Muzicalitate si modalitati de interpretare a fiecarui ritm in parte. In acest prim  modul vor fi studiate 8 ritmuri specifice.

– Joi, 26 aprilie, 19.00-22.00

– Taxa participare: 80 Ron

Seminar 2 –  Coregrafie de drum solo (“Saida solo”)

– Vineri, 27 aprilie, 18.00-20.00

– Taxa participare: 80 Ron