Invatam dans oriental pe ritm de dans oriental!

Dans Oriental

Dans Oriental

De peste 13 ani, Scoala de dans “Oriental Delight” imbogateste viata multor femei, atat prin cunostinte cat si prin frumusetea si gratia dansului oriental.

Scoala de dans “Oriental Delight”, aduce o noua perspectiva asupra dansului oriental:

  • O programa de lucru, structurata pe nivele de studiu si antrenamente regulate, cuprinzand elemente de dans de la cele mai simple pana la cele complexe, astfel incat participantele sa poata realiza atat coregrafii cat si dansuri cu caracter de improvizatie
  • Instructori profesionisti de dans, focalizati atat pe cerintele cursantului cat si pe eficienta si rezultate
  • O viziune corecta asupra dansului oriental care a devenit o arta complexa si frumoasa, avand nenumarate beneficii pentru femei
  •  O atmosfera placuta, antrenanta si profesionista, in care femeile sa poata studia tehnicile si miscarile de dans pentru a-si dezvolta feminitatea, eleganta si increderea in sine

Scoala de dans “Oriental Delight” organizeaza:

  • Cursuri Dans Oriental: cursurile de dans sunt atat de grup cat si private. Sunt structurate pe trei module care corespund gradului de pregatatire al fiecarei participante. Pentru mai multe detalii despre cursuri dans oriental, citeste aici.
  • Fitness Belly Dance, miscarile de dans oriental sunt combinate cu elemente dinamice de aerobic. Este un antrenament intens menit sa ajute atat la fixarea miscarilor invatate cat si sa creeze o conditie fizica mai buna, sa dezvolte tonusul muscular si rezistenta crescuta la efort.
  • Arta Dansului Oriental, unde cursantele aprofundeaza, pe rand, multe genuri de dans oriental, dansul cu accesorii, elementele de muzicalitate  si modalitati de interpretare fidela a muzicii.
  • Workshop-uri dans oriental, tabere si seminarii cu instructori internationali, unde participantii pot practica dansul mai intens, intr-un cadru propice dezvoltarii lor.
  • Petreceri orientale pe diferite teme, unde participantii au prilejul de a folosi elementele studiate la cursuri si chiar pot sustine demonstratii de dans.
Dans Oriental

Dans Oriental

Ne caracterizeaza profesionalismul, pasiunea si spiritul de echipa. Misiunea noastra este sa te invatam dans oriental pas cu pas, sa te inspiram si sa te ajutam sa ajungi acolo unde iti doresti!