Cursuri Dans Oriental pentru copii

Cursuri dans oriental pentru copii includ tehnici si miscari usoare astfel incat copiii sa se simta confortabil sa le faca. Dansul este pentru copii o joaca, o miscare naturala pe care o fac usor si spontan. Ei isi misca corpul liber si se joaca adesea pe ritm de dans.

Cursuri Dans Oriental

Cursuri Dans Oriental

Ce ofera un curs dans oriental copilului meu?

Fiecare copil este diferit si progreseaza in mod diferit si acest lucru este normal. Instructorii de dans oriental ii incurajeaza si creeaza o atmosfera mai mult bazata pe voie buna decat pe miscari tehnice. Pentru marea majoritate a copiilor participarea la cursuri dans oriental are urmari pozitive care il vor ajuta si in viata de adult.

Ca si membru al unei grupe de dans oriental copilul invata mai mult decat a dansa.

Cursuri Dans Oriental le insufla copiilor lectii valoroase de viata:

  • Lucrul in echipa
  • Miscarea pe ritm
  • Intelegerea si acceptarea reciproca a diferentelor
  • Dezvoltarea increderii in sine
  • Acces la o noua cultura, o muzica noua si la un vocabular al miscarilor care il ajuta sa isi dezvolte noi abilitati motrice, simtul orientarii in spatiu si coordonare

Este dezvoltata flexibilitatea si li se imbunatateste postura corpului prin tonifiera muschilor.

Mai multe detalii despre beneficiile dansului oriental…

De asemenea atmosfera calda si sigura le permite sa isi dezvolte creativitatea facand improvizatii de miscari. Miscarile sunt predate pas cu pas, punandu-se accent pe o pozitie corecta si pe tehnica de dans oriental.

Copii sunt incurajati sa invete si sa creasca in ritmul lor propiu intr-un mediu pozitiv si de sustinere. Se recompenseaza cu diplome de merit si alte surprise cei care dau dovada de un comportament silitor si au rezultate.

Cursuri Dans Oriental – Timp minunat petrecut alaturi de copilul dumneavoastra!

Ca mamici, aveti sansa sa va inscrieti si sa participati alaturi de copii dumneavoastra la cursul de dans oriental! Este o oportunitate de a petrece timp in mod constructiv alaturi de ei.

Cum se desfasoara o ora de dans oriental pentru copii?

O ora de dans oriental pentru copii dureaza 45 de minute. Copii fac cunostinta intre ei si cu instructorul de dans oriental, ceea ce are drept scop crearea unei atmosfere prietenoase si confortabile.

Apoi incepe dansul!

Miscarile de incalzire de la inceputul orei precum si cele de stretching de la sfarsit sunt obligatorii pentru fiecare ora de dans oriental. Daca sunt pentru prima data, se vor familiariza cu pozitia corecta si cateva miscari de baza, iar apoi de la o ora la alta vor aprofunda miscarile deja invatate si vor adauga ceva nou.

In functie de evolutia clasei de dans oriental, instructorul va incepe sa faca coregrafie, jocuri pe ritm de dans sau diverse concursuri.

De ce anume are nevoie copilul meu pentru cursul de dans oriental?

Tinuta pentru ora de dans oriental trebuie sa fie confortabila.  Sunt recomandati pantaloni de bumbac si un top. De asemenea, braurile cu monede sunt pentru copii un prilej de distractie. Fiecare copil ar trebui sa aiba propriul lui brau. O sticluta de apa, un prosopel si voie buna si sunt gata de dans!

Grupa se formeaza cu minim 8 participanti. Cand s-a completat numarul necesar de cursanti te anuntam detaliile necesare. 

Inscrie-ti copilul ACUM la cursul de dans oriental!